Bestuurdersconferentie Landschapstafels 'Uitvoeren met oog op de toekomst' in Art Centre Delft
Datum
Plaats in agenda
Omschrijving

Samen met veel partijen werkt de provincie aan een evenwichtig, toekomstbestendig en prettig landschap. Met veel ruimte voor natuur, recreatiemogelijkheden, cultureel erfgoed en een gezond bedrijfsleven. Dat doen we op verschillende manieren en vanuit verschillende invalshoeken, maar met hetzelfde doel. Na de succesvolle, kennisdelende conferentie van een jaar geleden, wordt ook nu weer aan bestuurders en hun adviseurs de gelegenheid geboden om ervaringen te delen en inzichten op te doen. De nadruk ligt op actie en vooruitgang, door en voor de landschapstafels. Het landschap van de toekomst ligt binnen handbereik!

Meer informatie

Hoofdspreker van de dag is 'groene Nobelprijswinnaar' Ignace Schops. Als natuur- en milieubeschermer, deskundige op het gebied van biodiversiteit én bezieler van het Nationaal Park Hoge Kempen in België, heeft hij veel ervaring met het verbinden van mensen met de natuur. Hij bespreekt onder meer vragen als: hoe organiseer je meer biodiversiteit in de regio? En hoe motiveer je verschillende partijen voor groene ontwikkelingen?

Een aantal van deze onderwerpen komt terug in een panelgesprek met vertegenwoordigers uit onderwijs, overheid en ondernemersveld en in de workshops.

Meer informatie.