Workshop Biodiversiteit voor dummies
Datum
Plaats in agenda
Tijd
10:00 tot
Locatie
Provinciehuis, Zuid-Hollandplein 1
Omschrijving

De provincie Zuid-Holland nodigt u in samenwerking met Bureau Stadsnatuur uit voor de workshop "Biodiversiteit voor Dummies".
In deze 2 uur durende workshop worden aan de hand van praktijkvoorbeelden handvatten aangereikt voor het integreren van biodiversiteit in projecten door niet-ecologen. Wat zijn eenvoudige ingrepen die u prima zelf kunt regelen, waar vindt u informatie, wat zijn goede voorbeelden en wanneer schakelt u een expert in?

De cursus wordt zo veel mogelijk afgestemd op de werkpraktijk van de deelnemers. Daarom vragen we om de sector waarin u werkzaam bent aan te geven bij het aanmelden. Het is ook mogelijk om zelf een casus aan te leveren waar u mee bezig bent, of gaat. We kunnen dan met alle deelnemers gezamenlijk werken om de kansen voor biodiversiteit in uw project te vinden. Tot 2 weken voor de workshop is een casus aan te leveren.

Dus werkt u met: openbaar groen, landschap, wateropgaven, mobiliteit, recreatiegebieden, inrichting bedrijventerreinen of het energielandschap; dan is dit de kans om meer te leren over het integreren van biodiversiteit in ruimtelijke ontwikkeling.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over deze workshop, dan kunt u contact opnemen met Rens de Boer van Bureau Stadsnatuur: deboer@bureaustadsnatuur.nl.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.