Kennisbijeenkomst werklocaties 2018
Datum
Plaats in agenda
Tijd
15:30 tot
Locatie
Nog niet bekend
Omschrijving

Circulaire economie is een actueel onderwerp.

Een circulaire economie is een economie die zo is ingericht dat geen grondstoffen en energie wordt verspild en geen afval hoeft te worden weggegooid. Een utopie of kunnen we dat doel bereiken? Bedrijventerreinen, bedrijven die bij elkaar in de buurt zitten, lijken zeer geschikt om stappen te zetten naar circulariteit. Maar hoe pak je dat aan?

Op deze bijeenkomst gaan we met elkaar na wat de mogelijkheden zijn voor bedrijventerreinen om bij te dragen aan een circulaire economie. Nadat we zijn ingegaan op wat we moeten verstaan onder circulaire economie en hoe dat zou kunnen uitwerken op bedrijventerreinen, nemen we kennis van enkele voorbeelden. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over de praktische mogelijkheden voor uw situatie, welke kansen u ziet en welke hobbels overwonnen zullen moeten worden?

Friso de Zeeuw (als emeritus hoogleraar verbonden aan de praktijkleersstoel Gebiedsontwikkeling van de universiteit Delft) zal ons op weg helpen met een inleiding over zijn kijk op deze materie.

Kosten

De bijeenkomst is gratis.

Meer informatie

Bekijk het programma (PDF).

Aanmelden

U kunt zich alvast aanmelden door Rob Poolen te mailen met uw contactgegevens: r.poolen@pzh.nl.