MIT-bijeenkomst ‘Van innovatief idee naar bestseller’
Datum
Plaats in agenda
Tijd
14:45 tot
Locatie
Provinciehuis, Zuid-Hollandlaan 1, Den Haag
Omschrijving

Iets innovatiefs is zo bedacht. Van een idee een product maken vraagt meer. En dat product vervolgens naar de markt brengen, is niet voor iedereen weggelegd. Daarvoor is kennis, geld en een netwerk nodig. Dat vind je tijdens de bijeenkomst ‘Van innovatief idee naar bestseller’.

Laat je inspireren door Danny Mekić, autoriteit op het gebied van internet, technologie en nieuwe business modellen. Ontdek daarnaast hoe andere ondernemers hun innovatie verder ontwikkelden en maak kennis met het programma SMITZH, dat nieuwe mogelijkheden biedt. Verder is het mogelijk om deel te nemen aan workshops. Bijvoorbeeld over de subsidieregeling van de provincie, ondersteuning van de Kamer van Koophandel en InnovationQuarter. Het Octrooibureau verzorgt een workshop over de bescherming van jouw innovatieve product.

Stimulans voor ondernemers

De provincie Zuid-Holland organiseert deze bijeenkomst in het kader van de regeling MKB innovatiestimulering topsectoren (MIT); een subsidieregeling voor innovatieve bedrijven om nieuwe kennis te ontwikkelen of samenwerkingen op te starten. Belangrijk voor Zuid-Holland, want innovatieve ondernemers zorgen ervoor dat onze economie sterk blijft en voorop loopt. De provincie ondersteunt dat.

Meer informatie

Kijk op deze website voor meer informatie, programma en inschrijven.