Workshop ‘Werken met de leefstijlvinder voor recreatie en toerisme in Zuid-Holland’
Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:00 tot
Locatie
Provinciehuis Zuid-Holland, Zuid-Hollandplein 1, Den Haag
Omschrijving

Bent u actief op het gebied van recreatie en toerisme in Zuid-Holland, bijvoorbeeld als ondernemer, natuurbeschermer of overheid? Dan is het handig om goed te weten welke mensen of groepen geïnteresseerd zijn in de recreatieve mogelijkheden in de provincie, en wat hun wensen zijn. De leefstijlvinder helpt u daarbij. Via www.leefstijlvinder.nl vindt u allerlei handige gegevens over doelgroepen die  interessant voor u kunnen zijn. Op de leefstijlvinder wordt ‘de recreant’ ingedeeld in 7 verschillende leefstijlprofielen, ieder met een eigen voorkeur voor een vakantie of dagje uit. U kunt bijvoorbeeld een profiel per postcodegebied aanmaken, of in de gemeenteatlas de voorkeuren binnen een bepaalde gemeente vinden. Hiermee kunt u het recreatieve aanbod of de marketing van uw product beter laten aansluiten op de doelgroep die u voor ogen heeft.

Wilt u actief aan de slag met de leefstijlvinder? Meldt u zich dan aan voor een van de workshops. Onder begeleiding van een extern adviseur van Marketing Oost – de organisatie die namens de provincie de in gebruikname van de leefstijlvinder coördineert en begeleidt - onderzoekt u hoe dit instrument van meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf, organisatie of project. U ontmoet andere partijen die bijdragen aan recreatie en toerisme in Zuid-Holland, en vertegenwoordigers van de provincie. Samen kunt u direct aan de slag met de nieuw verworven kennis.

Aanmelden

Deelname is kosteloos. Voor koffie en thee wordt gezorgd.
Aanlmelden kan tot en met vrijdag 14 september 2018 bij mevrouw Emine Balaban: . Geeft u bij aanmelding s.v.p. door naar welke datum uw voorkeur uitgaat, en of u kiest voor de ochtend of de middag. De workshop is ook van 14.00 - 17.00 uur te volgen op dezelfde dag. De workshop is ook te volgen op 31 oktober van 9.00 - 12.00 uur of van 14.00 - 17.00 uur.