Inloopavond oeververvanging Rijn-Schiekanaal / Haagse Trekvliet en fietsstraat Delftweg

Gepubliceerd op 14 november 2017De provincie Zuid-Holland vervangt een deel van de oevers van het Rijn-Schiekanaal en de Haagse Trekvliet tussen Delft en Den Haag. Tegelijkertijd legt de gemeente Rijswijk een fietsstraat aan langs de Delftweg. Op maandag 20 november houden de provincie en gemeente Rijswijk een inloopavond over de fietsstraat en de oeververvanging in de gemeentewerf van Rijswijk, Steenplaetsstraat 2A in Rijswijk.

De inloopavond vindt plaats tussen 17.00 en 20.00 uur in de gemeentewerf van Rijswijk, Steenplaetsstraat 2A in Rijswijk.

Oeververvanging

Een groot deel van de oevers is aan vervanging toe. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude oeverconstructie en het plaatsen van een nieuwe constructie. Langs een gedeelte van de oevers wordt een fietsstraat aangelegd door de gemeente Rijswijk. De werkzaamheden worden op elkaar afgestemd.

De werkzaamheden starten naar verwachting medio 2018. In de periode ervoor zijn mogelijk al voorbereidende werkzaamheden te zien. Halverwege 2020 zijn naar verwachting alle werkzaamheden afgerond.


Volg @zuid_holland op Twitter