Provincie Zuid-Holland ontmoet nieuwe gemeenteraadsleden

Gepubliceerd op 11 juni 2018De provincie Zuid-Holland wil graag kennis maken met alle gemeenteraadsleden in Zuid-Holland. Daarom organiseert zij een roadshow van 6 ontmoetingen in de regio’s; ‘Zuid-Holland Ontmoet’.

Zuid-Holland Ontmoet

De gemeenten in de Provincie Zuid-Holland hebben sinds de verkiezingen, naast de bestaande gemeenteraadsleden, ook veel nieuwe gemeenteraadsleden. Het college van gedeputeerden van de provincie Zuid-Holland wil graag met hen allen kennismaken. Daarom organiseert zij een roadshow van 6 ontmoetingen in de regio; ‘Zuid-Holland Ontmoet’. Een unieke gelegenheid om elkaar beter te leren kennen én de regionale ogpaven te bespreken.

Geslaagde ontmoetingen

In Holland-Rijnland, Zuid-Holland Zuid en in Voorne-Putten hebben al 3 geslaagde ontmoetingen plaatsgevonden. Naast een prettige kennismaking is ook uitgebreid gesproken over belangrijke thema’s in de regio waar gemeenten en provincie gezamenlijk aan werken zoals de overgang van fossiele brandstoffen naar een schone energie. Maar ook wat meer mobiliteit betekent voor de leefbaarheid én onze economie. Gemeenten en provincie kunnen samen dit soort vraagstukken het hoofd bieden en zo werken aan een slimmer, schoner en sterker Zuid-Holland.

Bent u raadslid? Meld u nu snel aan!

Binnenkort zijn er nog 2 ontmoetingen: in de Haagse regio, de Rotterdamse regio en in Midden-Holland. Bent u raadslid? Meld u nu snel aan op: www.pzhevents.nl/zuid-hollandontmoet.


Volg @zuid_holland op Twitter