Subsidieaanvraag MIT-haalbaarheidsprojecten 2020 opengesteld

Gepubliceerd op 7 april 2020Zuid-Holland stelt €4,5 miljoen beschikbaar voor de MIT-subsidie, haalbaarheidsprojecten. Een haalbaarheidssubsidie kan worden aangevraagd om de technische en economische haalbaarheid van een innovatieproject in kaart te brengen.

Vanaf vandaag kunnen bedrijven een MIT (mkb innovatie topsectoren) -subsidie aanvragen om de technische en economische haalbaarheid van een innovatieproject in kaart te brengen. Projectaanvragen dienen te passen binnen de mkb-innovatieagenda's van de in de provincie Zuid-Holland openstaande topsectoren. De aanvragen kunnen ingediend worden t/m 10 september 2020 waarbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Deze subsidieregeling behoort tot het reguliere pakket initiatieven voor een sterker economisch klimaat in de provincie Zuid-Holland op de lange termijn. Gedeputeerde Willy de Zoete: “In Zuid-Holland werken we behalve aan maatregelen tegen het coronavirus ook verder aan de toekomst van (mkb)bedrijven en de werkgelegenheid in onze provincie. De provincie Zuid-Holland wil haar economie elke dag beter en sterker maken”.

Steunmaatregelen COVID-19

Op dit moment kijkt provincie Zuid-Holland ook of zij maatregelen kan treffen die aanvullend zijn op het pakket steunmaatregelen en acties van gemeenten en het Rijk vanwege de coronacrisis (COVID-19).