Missie Commissaris van de Koning naar China

Gepubliceerd op 29 augustus 2019In de week van 18-22 november 2019 organiseert de China Desk van de Provincie Zuid-Holland een missie naar China onder leiding van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit. Zuid-Holland heeft een langdurige en vruchtbare samenwerkingsrelatie met de provincie Hebei en het stadsdeel Shanghai Pudong.

Bedrijven worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze missie!

Naast het bijwonen van de officiële bezoeken, is er voor Nederlandse bedrijven die deelnemen aan de missie een uitgebreid en gevarieerd programma, met een focus op de thema’s duurzame ontwikkeling (water, bodem, milieu en stedelijke ontwikkeling) en moderne landbouw/tuinbouw. Het huidige programma bevat lezingen, matchmaking sessies, werkbezoeken, netwerk evenementen, meetings met lokale overheidsinstanties en meer.

Voorlopig programma

De missie wordt samen met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse ambassade georganiseerd.  Met deze partijen en met verschillende Chinese partnerorganisaties organiseren wij op 18 november een seminar op het terrein van de voormalige World Expo in Beijing. Het thema van het seminar is duurzame stedelijke ontwikkeling en de rol van moderne land- en tuinbouw daarin.

Aan het eind van de week wordt nog een bezoek gebracht aan Shanghai Chongming waar in 2021 de Flower Expo plaats vindt en waar een conferentie plaats zal worden gehouden over big data in de agri- en horticultuur.

Wij verwijzen u graag naar het bijgevoegde voorlopige programma en nodigen u uit om deel te nemen aan de Zuid-Hollandse missie! Ook als u eigen inbreng zou willen hebben in het programma, dan horen wij dat graag.

Interesse? Schrijf nu in

Als u interesse heeft om deel te nemen aan de missie kunt u het bijgevoegde inschrijvingsformulier invullen. Heeft u verdere vragen over het programma, neemt u dan contact op via dsbp@dutchsino.com.

Bekijk hiernaast het voorlopige conceptprogramma en download het inschrijfformulier.


Volg @zuid_holland op Twitter