N228 Veiliger: Inloopbijeenkomst op 13 februari

Gepubliceerd op 4 februari 2020De plannen om de N228 bij Haastrecht veiliger te maken staan centraal tijdens een inloopavond op donderdag 13 februari.

Bent u benieuwd wat er gaat gebeuren op en rondom de N228? Kom dan op donderdag 13 februari naar de inloopbijeenkomst bij Theater Concordia in Haastrecht (Concordiaplein 1). U bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur.

Het afgelopen half jaar stond in het teken van wensen verzamelen, ideeën bespreken en plannen uitwerken om de N228 tussen Gouda en Oudewater veiliger te maken. Tijdens de komende inloopbijeenkomst laten we zien hoe we alle wensen en ideeën hebben verwerkt in de plannen. U kunt alle plannen rustig bekijken en uw vragen stellen aan het projectteam. En natuurlijk zijn we benieuwd wat u vindt van de plannen.

U kunt tijdens de inloopavond nog meedenken over 2 specifieke locaties:

  • De oversteek bij sportpark Wilgenoord. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een (betere) oplossing. Uw ideeën hiervoor zijn van harte welkom.
  • De inrichting van de Grote Haven en Bredeweg direct ten noorden (de eerste ca. 30 meter) en ten zuiden van de rotonde in Haastrecht. Het comité N228 Veilig! heeft in overleg met de gemeente Krimpenerwaard het initiatief genomen ideeën te verzamelen voor deze weg, die buiten het project N228 Veiliger valt.