Provincie vervangt slecht groeiende bomen langs de N443

Gepubliceerd op 6 februari 2020De provincie Zuid-Holland vervangt in februari en maart 2020 15 slecht groeiende bomen langs de N443 tussen de Rotonde Kerkstraat en Rotonde Gieterij en tussen de Rotonde Soldaatje en de t-splitsing met de N443 en de Teylingerlaan. Er worden 15 Meelbessen teruggeplant.

Slecht groeiende bomen

De 15 bomen langs de N443 tussen Noordwijkerhout en Voorhout groeien niet goed. Het is daarom niet mogelijk om de bomen op een goede manier te snoeien. Ze redden het niet en daarom haalt de provincie de bomen in februari weg.

Nieuwe bomen

Alle bomen die de provincie hier weghaalt, worden in maart 2020 gecompenseerd door 15 Meelbessen. Er is gekozen voor één boomsoort, om een rustig straatbeeld te creëren. Om te zorgen dat de nieuwe bomen wel goed groeien, worden maatregelen genomen voor het verbeteren van de grond. De nieuwe bomen komen zoveel mogelijk op dezelfde locatie terug.

Meer informatie

Neem voor algemene vragen contact op met het Klant Contact Centrum van de Provincie Zuid-Holland, te bereiken per zuidholland@pzh. (Provincie Zuid-Holland)nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070-441 662. U kunt de provincie ook volgen via Twitter, volg @verkeerZH.