Informatiebijeenkomst over busbaan langs Duinvallei R-net Leiden-Katwijk-Noordwijk

Gepubliceerd op 21 september 2021


De provincie Zuid-Holland werkt samen met gemeente Katwijk aan een plan voor de aanleg van een vrije busbaan langs de Ir. G. Tjalmaweg en langs de Duinvallei. Deze busbaan is onderdeel van de R-net corridor Leiden-Katwijk-Noordwijk. Om de omgeving te betrekken, organiseert de provincie een informatiebijeenkomst over het deel van de busbaan langs de Duinvallei. Deze bijeenkomst vindt plaats op 28 september a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur in de Open Hof Kerk, Rijnstraat 18 in Katwijk.

Tijdens deze bijeenkomst geeft de provincie meer informatie over de planning en het participatieproces rondom het toekomstige tracé van deze busbaan.
De provincie biedt geïnteresseerden ook de mogelijkheid om de informatiebijenkomst via een livestream online bij te wonen.

Informatie en aanmelden

Men dient zich voor de informatiebijeenkomst op 28 september aan te melden. Dit kan door het sturen van een e-mail naar onder vermelding van 'Aanmelden 28-9' in het onderwerp. Geeft u in uw e-mail aan of u de bijeenkomst in de Open Hof Kerk of online bijwoont.

Over R-net

De provincie Zuid-Holland vindt het belangrijk dat iedereen op een snelle, veilige en duurzame manier van A naar B kan reizen. Daarom verbeteren we de bereikbaarheid en investeren we in alle vormen van vervoer, waaronder R-net: het kwaliteitsmerk voor hoogwaardig openbaar vervoer in de Randstad. Een reis met R-net voldoet aan 5 zekerheden: het is betrouwbaar, frequent, snel, toegankelijk en aantrekkelijk. Overstappen gaat makkelijk en snel op de knooppunten waar R-net samenkomt met andere vormen van vervoer. De bussen, trams, metro’s en treinen van R-net zijn herkenbaar aan de rood-grijze kleuren en het R-net logo.

Kijk voor meer informatie over R-net in de provincie Zuid-Holland op: www.zuid-holland.nl/r-net.