Magazine: Zuid-Holland in beeld

Gepubliceerd op 22 september 2021


Letterlijk laten zien wat we doen, dat is het idee achter het nieuwe online magazine dat eind dit jaar voor het eerst verschijnt. Vooruitlopend hierop maakten we alvast een pilotnummer, waar we veel van geleerd hebben maar bovenal ook bijzonder trots op zijn. En daarom delen we het graag!

Bladformule

In het magazine laten we resultaten zien, échte mijlpalen. Met samenwerken als rode draad. We laten dan ook vooral anderen aan het woord. Het magazine heeft een visuele insteek, we brengen verhalen zoveel mogelijk in beeld. Veel beeld. Daarom is als voorlopige werktitel gekozen voor ‘Zuid-Holland in beeld’.

Doelgroep

De belangrijkste doelgroep van het magazine bestaat in de eerste plaats uit onze samenwerkingspartners; overheden, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Maar uiteindelijk kan iedereen zich op het magazine abonneren, graag zelfs! We delen de verhalen van Zuid-Holland graag zo breed mogelijk. Alle pagina’s en artikelen zijn ook eenvoudig te delen via Whatsapp en/of sociale media.

Wat vind jij ervan?

We hopen natuurlijk dat dit pilotnummer naar meer smaakt. Maar we hopen ook op een kritische blik en feedback van de lezers. Wat gaat goed, wat kan beter? Deel het met ons. Sowieso zoeken we nog een pakkende titel voor ons magazine. Heb jij een goede suggestie waarmee we de werktitel ‘Beeld op Zuid-Holland’ kunnen vervangen? Laat het ons dan vooral weten via .

Straks, in december, verschijnt de allereerste échte editie. Meld je nu alvast aan als abonnee en je ontvangt hem straks direct na verschijnen in je mailbox.