Start digitaal servicecentrum RijnlandRoute

Gepubliceerd op 22 augustus 2017Vanaf deze week is aannemerscombinatie Comol5 bereikbaar via een digitaal servicecentrum voor informatie over de werkzaamheden aan het eerste deel van de RijnlandRoute. Het eerste deel van de RijnlandRoute bestaat uit de aanleg van de nieuwe provinciale weg tussen de A44 en de A4 bij Leiden, de N434, met geboorde tunnel en aanpassingen aan de A4 en de A44. Naast een mailadres en een telefoonnummer is de aannemer nu ook bereikbaar via WhatsApp, Facebook en Twitter.

Aannemer bereikbaar via WhatsApp, Facebook en Twitter

Op de hoogte blijven over de geplande bouw- en wegwerkzaamheden?
Via het servicecentrum van de aannemer kunt u zelf bepalen via welke sociale media u op de hoogte wordt gehouden. Na aanmelding kunt u de aannemer bovendien vragen stellen over de werkzaamheden in de omgeving en wat ze voor u betekenen.

RijnlandRoute

De RijnlandRoute is een nieuwe weg tussen Katwijk - via de A44 - en de A4 bij Leiden. De weg lost huidige knelpunten op en draagt bij aan een betere doorstroming in de regio Holland Rijnland, met name rondom Leiden en Katwijk. De RijnlandRoute wordt gerealiseerd door de provincie Zuid-Holland in samenwerking met Rijkswaterstaat. Ook de aanliggende gemeenten zijn intensief bij de weg betrokken.


Volg @zuid_holland op Twitter