Nieuwsbrief 23 augustus 2017

nieuwsbrief-zichtopzuidholland
Nieuwsbrief 23 augustus 2017

Vier keer per uur een trein tussen Alphen aan den Rijn en Gouda

rnet

De trein tussen Alphen aan den Rijn en Gouda gaat 4 keer per uur rijden op werkdagen tot 19.00 uur. ’s Avonds en in het weekend blijft de trein in beide richtingen 2 keer per uur rijden.

Zuid-Holland luidt de gong voor energie-innovaties

gong

Gedeputeerde Han Weber opende de Amsterdamse beurs. Hij luidde daarmee de gong voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering voor de commerciële ontwikkeling van hun energie-innovatie.

Start digitaal servicecentrum RijnlandRoute

RR contact

Aannemerscombinatie Comol5 is bereikbaar via een digitaal servicecentrum voor informatie over de werkzaamheden aan het eerste deel van de RijnlandRoute. Op diverse locaties in het gebied is inmiddels gestart met de werkzaamheden.

Gezocht: Zuid-Hollandse landbouwpioniers voor duurzame innovatie

duurzame_landbouw_in_zuid-holland

Van 21 augustus tot en met 18 oktober is de subsidiemaatregel voor Fysieke investeringen in duurzame innovaties landbouw Zuid-Holland 2017 geopend. De aanvrager van de subsidie moet een landbouwer zijn.

Beheerplan Coepelduynen 2017 - 2022 ter inzage

Coepelduynen

Tegen het definitieve beheerplan van de Coepelduynen is nog beroep mogelijk. Het plan ligt ter inzage van 28 augustus tot en met 9 oktober 2017.

Gedeputeerden fietsend op werkbezoek op Schieoevers Delft

fietsen delft

Gedeputeerden Adri Bom-Lemstra en Rik Janssen hebben een fietsend werkbezoek gebracht aan de Schieoevers Noord in Delft.

Start besluitvorming Verlengde Bentwoudlaan en N209 Hazerswoude-Dorp

N207 Zuid

In de komende 2 weken nemen de colleges van de provincie  en de gemeenten Alphen aan den Rijn en Waddinxveen het uitvoeringsbesluit Planstudie N207 Zuid fase 2. Dit is een volgende stap naar de verbetering van de bereikbaarheid, doorstroming en leefbaarheid in de regio.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.