Nieuwsbrief 26 januari 2017

nieuwsbrief-zichtopzuidholland
Nieuwsbrief 26 januari 2017

Dit is de wekelijkse nieuwsbrief van de provincie Zuid-Holland, met berichten over besluiten en nieuwsfeiten.

Jaap Smit feliciteert Breda met Best Bestuurde Decentrale Overheid 2016

Provinciehuis voorzijde close-up

Commissaris van de Koning, Jaap Smit, feliciteert de gemeente Breda als Best Bestuurde Decentrale Overheid 2016. De provincie Zuid-Holland was een van de genomineerden in de categorie Beste Bestuurde Decentrale Overheid 2016.

Zuid-Holland ondertekent Green Deal Topsurf

Ondertekening

De provincie heeft op 26 januari de Green Deal Topsurf ondertekend. De Green Deal Topsurf is een initiatief van Topsurf Nederland BV, ondernemers in de regio Groene Hart en gemeente Alphen aan den Rijn. Gesteund door meerdere partijen, waaronder de provincie Zuid-Holland, willen zij experimenten uitvoeren om de bodem te verbeteren, bodemdaling tegen te gaan en biomassa te hergebruiken.

GS-besluiten openbaar op website provincie

vergaderhamer

De provincie publiceert de besluiten van de openbare agenda van Gedeputeerde Staten, inclusief de bijbehorende stukken, op haar website.

GS wijzen 25 nieuwe windlocaties aan voor regio Rotterdam/Haaglanden

windmolen

Gedeputeerde Staten (GS) hebben 23 nieuwe locaties in de regio Rotterdam en 2 locaties in Haaglanden in ontwerp aangewezen waar uiterlijk in 2020 windenergie kan worden gerealiseerd.

1.000.000ste R-net reiziger Rotterdam - Dirksland

R-net_reiziger

Op woensdag 25 januari is om 11 uur de miljoenste reiziger op de R-net lijn Rotterdam – Dirksland feestelijk begroet. Hanny van Veen kwam met de R-net lijn 436 aan bij het ziekenhuis Dirksland op Goeree-Overflakkee.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u het abonnement opzeggen.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.