Nieuwsbrief 15 juni 2017

nieuwsbrief-zichtopzuidholland
Nieuwsbrief 15 juni 2017

Provincie met Zuid-Hollandse bedrijven op handelsmissie Italië

handelsmissie Italie

De provincie is bestuurlijk vertegenwoordigd tijdens de Nederlandse handelsmissie in Italië. Commissaris van de Koning Jaap Smit en gedeputeerden Adri Bom-Lemstra en Rik Janssen promoten Zuid-Holland als innovatieve regio met uitstekende kansen voor handel.

Denk mee over duurzame voedselvernieuwing

Duurzame landbouw

De wereldbevolking en de steden groeien. Hoe zorgen we voor voldoende voeding en leefbaarheid? Daarover spreken land- en tuinbouwspecialisten uit heel Europa tijdens de ERIAFF-conferentie in Den Haag die Zuid-Holland, Noord-Holland en Westland op 29 en 30 juni organiseren.

Gezocht: landbouwpioniers voor duurzame innovatie

pal-afbeelding-duurzame-landbouw

Partijen in Zuid-Holland die zich inzetten voor duurzame innovaties in de grondgebonden landbouw kunnen nu subsidie aanvragen. De landbouw- en voedselketen staat onder economische en ecologische druk.

Prijs voor logistieke oplossing 'GreenFlow' Boskoop

n207_bij_boskoop

Het samenwerkingsproject ‘GreenFlow’ is de winnaar van de evofenedex Keten Award 2017. De award wordt jaarlijks uitgereikt door evofenedex, de vereniging voor bedrijven met een logistiek of internationaal belang.

Nieuws uit GS van 6 juni 2017

College GS

Onder andere:
- Benoeming Dijkgraaf Hoogheemraadschap van Rijnland
- Economische missie Italië 20-23 juni 2017
- Subsidieregeling publieksbereik archeologie Zuid-Holland

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.