Nieuwsbrief 23 november 2017

nieuwsbrief-zichtopzuidholland
Nieuwsbrief 23 november 2017

De provincie Zuid-Holland werkt aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een gevarieerd landschap en goede verbindingen. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

Winnaars Instagram fotowedstrijd Zuid-Holland bekend

Instagram_winnaars_960x576_V2

De winnaars van de Instagram-fotowedstrijd van de provincie namen hun prijs in ontvangst: een afdruk van hun foto. Zij plaatsten hun mooiste foto van Zuid-Holland op Instagram: een polderlandschap en een foto van de hefbrug in Rotterdam.

‘Kansenkaarten’ geven inzicht in bouwkansen in de stad

leegstand-kantoor--en-winkellocaties-pzh

De provincie stelt een unieke tool beschikbaar die inzicht geeft in de kansen voor woningbouw en transformatie. De zogeheten ‘Kansenkaarten’ helpen bij gesprekken over aanpak van leegstand en slim gebruik van de ruimte binnen steden.

Nieuwe Groene Cirkel in Hoeksche Waard

Tractor

Gedeputeerde Han Weber nam deel aan de startbijeenkomst van de nieuwe Groene Cirkel voor duurzame en innovatieve landbouw en voedselketens in de Hoeksche Waard.

Ontdek kansen leegstand tijdens Instawalk

Goudse Poort

Leegstand biedt kansen. Ontdek ze tijdens een Instawalk in het Goudse Poort-gebouw. Maak binnen artistieke foto’s, of geniet van het unieke uitzicht vanaf het dak.

Wij horen graag jouw SLIM! Idee

Slim Ruimtegebruik

Heb jij een goed idee voor een leegstaand gebouw? Doe mee met SLIM! Idee. Wie weet inspireert jouw idee ontwikkelaars, bouwers en gemeenten om ermee aan de slag te gaan!

GS bezoeken Alphen aan den Rijn

GS bezoeken Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft grote toekomstambities op het gebied van bereikbaarheid, energietransitie en verstedelijking. In een gezamenlijk werkbezoek van B en W en GS presenteerde Alphen haar plannen.

Nieuws uit Gedeputeerde Staten van 14 november 2017

College Gedeputeerde Staten Zuid-Holland

Onder andere:

- Aanwijzing Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland

Extra veiligheidsmaatregelen hefbruggen Boskoop en Waddinxveen

cameras en zicht

De provincie Zuid-Holland heeft maatregelen getroffen bij de hefbruggen in Boskoop en Waddinxveen om de kans op aanvaringen verder te verkleinen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.