Nieuwsbrief 26 oktober 2017

nieuwsbrief-zichtopzuidholland
Nieuwsbrief 26 oktober 2017

De provincie Zuid-Holland werkt aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een gevarieerd landschap en goede verbindingen. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

Winnaars mooiste natuurfoto Zuid-Holland bekend

mooistenatuurfotozh

Tanja Hensing, Jolanda Bakker en Rob Belterman hebben de wedstrijd ‘Mooiste natuurfoto uit Zuid-Holland’ op Instagram gewonnen. Zij mogen naar de première van het Wildlife Film Festival Rotterdam.

Provincie Zuid-Holland op de bres tegen leegstand

datisslimruimtegebruik

De provincie Zuid-Holland nodigt ondernemers, gemeenten, vastgoedeigenaren én inwoners uit mee te denken over de aanpak van leegstand van panden en terreinen: ‘Dat is SLIM! Ruimtegebruik’.

N444: Nieuwe turborotonde Nagelbrug in Voorhout geopend

Rotonde Nagelbrug N444

De nieuwe turborotonde bij de Nagelbrug in Voorhout is open. Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt in het verbeteren van de verkeersdoorstroming en verkeersveiligheid tussen Voorhout, Noordwijk en de A44.

Nieuw wandelnetwerk langs landgoederen in Zuid-Holland

wandelroutenetwerk

Ontdek al wandelend ons cultureel erfgoed in de rijke natuur van Zuid-Holland. Een historische ontdekkingstocht in onze drukke Randstad, rond Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Voorschoten.

Corridor Rotterdam-Antwerpen; grenzeloos samenwerken

Corridor

Op de conferentie 'Corridor Rotterdam-Antwerpen' spraken ongeveer 100 bestuurders uit Nederland en Vlaanderen over het verbeteren van concurrentiekracht door samenwerking.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.