Nieuwsbrief 11 januari 2018

nieuwsbrief-zichtopzuidholland
Nieuwsbrief 11 januari 2018

De provincie Zuid-Holland werkt aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een gevarieerd landschap en goede verbindingen. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

Nieuwjaarsrede Jaap Smit: Nadruk op zorg en angst vertekent werkelijkheid

Nieuwjaarstoespraak Jaap Smit

Goed nieuws is geen nieuws en slecht nieuws is goed nieuws. De zorgen en angsten van mensen bestaan, maar zijn in de politieke aandacht en de journalistieke berichtgeving de boventoon gaan voeren.

OV-concessie Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Qbuzz

Qbuzz B.V. gaat eind dit jaar het busvervoer in de Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden (DAV) verzorgen. De gunning is het resultaat van de openbare aanbesteding die de provincie in 2017 uitschreef.

Kijktip: duurzame binnenvaart op de Gouwe bij Omroep West

omroep west reportage

Omroep West kwam tijdens hun ‘Week van het Verkeer’ met een leuke reportage over duurzame binnenvaart en dynamisch verkeersmanagement op de Gouwe.

Floor Vermeulen genomineerd voor ‘Beste Jonge Bestuurder 2017’

floor vermeulen

In de jaarlijkse verkiezing van Binnenlands Bestuur voor beste bestuurder is gedeputeerde Floor Vermeulen genomineerd in de categorie beste bestuurder onder de 40.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.