Nieuwsbrief 19 juli 2018

nieuwsbrief-zichtopzuidholland
Nieuwsbrief 19 juli 2018

Wij werken aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een aantrekkelijke leefomgeving en de best bereikbare provincie. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

Aanleg Blankenburgverbinding van start

Screenshot Blankenburgtunnel Zuid

De aanleg van de Blankenburgverbinding kan van start gaan. De Raad van State heeft de bezwaren tegen het besluit om de verbinding aan te leggen ongegrond verklaard. "Goed nieuws voor Zuid-Holland", aldus Floor Vermeulen.

Toekomstmakers gezocht!

festival van de toekomst overzicht op evenement

Ben jij een ondernemer, wetenschapper of beleidsmaker en wil jij aan de slag voor een slimmer, schoner en sterker Zuid-Holland? Meld je dan snel aan voor het Festival van de Toekomst, op 13 september in de Haagse Fokker Terminal.

Besluitvorming over locaties windenergie Hellevoetsluis in september

windenergie

De gemeente Hellevoetsluis krijgt meer tijd om de haalbaarheid van 12 MW windenergie op de Haringvlietdam te onderzoeken. Als blijkt dat dit niet haalbaar is, stelt de provincie alsnog locatie N57 Entree Zuid vast.

Provincie zoekt nieuwe beheerder voor Spuimond-Oost

Natuurgebied Spuimond-Oost

De provincie zet zich in voor sterke natuur in Zuid-Holland en zoekt om die reden een geschikte beheerder voor natuurgebied Spuimond-Oost in Korendijk. Geïnteresseerden kunnen zich tot 5 oktober inschrijven.

Verkenning naar gezonde leefomgeving in Zuid-Holland

Presentatie1

Het onderzoek 'Gezond Zuid-Holland 2040' is afgerond. Hierin zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen verzameld, die van invloed zullen zijn op gezondheid en verstedelijking.

Oprit Gouda A12 richting Rotterdam en Den Haag blijft behouden

vangrail

De aanpak van de fileproblematiek op de A20 is een stap dichterbij. Nu al blijkt dat de oprit op de A12, bij het knooppunt Gouwe in de richting van Rotterdam en Den Haag, behouden blijft.

Laatste nieuwsbrief zomerreces Gedeputeerde Staten

College van Gedeputeerde Staten

Dit is de laatste nieuwsbrief rond de start van het zomerreces van Gedeputeerde Staten. De volgende nieuwsbrief verschijnt op 30 augustus 2018. U kunt het nieuws van de provincie Zuid-Holland blijven volgen via de website.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.