Nieuwsbrief 25 juli 2018

nieuwsbrief-zichtopzuidholland
Nieuwsbrief 25 juli 2018

Wij werken aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een aantrekkelijke leefomgeving en de best bereikbare provincie. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

Verdere verlaging toegestane lozing Chemours

Ingang provinciehuis Den Haag met logo

De omgevingsvergunning van Chemours wordt verder aangescherpt. De lozing op het riool van de stof FRD 903 wordt teruggebracht van 2035 kg naar 148 kg per jaar.

Zomerterras provincie Zuid-Holland tijdens Varend Corso

N211 1

De provincie Zuid-Holland nodigt geïnteresseerden en omwonenden uit op het N211 zomerterras tijdens het Varend Corso.

N207 bij Gouda: openstelling nieuwe fietsroute Westergouwe - Sluiseiland

Kaart fietsroute N207 bij Gouda

Het fietspad langs de N207 tussen de Eurotonde en de fietsbrug naar de Texellaan van Westergouwe wordt eind oktober 2018 opengesteld. De aanleg van de nieuwe fietsbrug over de Ringvaart is eind februari 2019 helemaal gereed.

Aanleg Blankenburgverbinding van start

Screenshot Blankenburgtunnel Zuid 960x576

De aanleg van de Blankenburgverbinding kan van start gaan. De Raad van State heeft op 8 juli 2018 de bezwaren die waren gemaakt tegen het besluit om de verbinding aan te leggen ongegrond verklaard.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.