Nieuwsbrief 18 oktober 2018

nieuwsbrief-zichtopzuidholland
Nieuwsbrief 18 oktober 2018

Wij werken aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een aantrekkelijke leefomgeving en de best bereikbare provincie. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

RijnlandRoute: Vierde rijstrook A4 tussen Vlietland en N14 bij Leidschendam open

A4

Rijkswaterstaat heeft de nieuwe vierde rijstrook op de A4 tussen Vlietland en de N14 (Leidschendam) opengesteld voor het verkeer.

Provincie investeert in 2019 opnieuw in zichtbaar en toegankelijk erfgoed

Havenkanaal Goederee, Goeree-Overflakkee

In 2019 is er opnieuw €3,2 miljoen subsidie beschikbaar voor het beleefbaar en toegankelijk maken van erfgoed in Zuid-Holland.

Beheerplannen Westduinpark & Wapendal en Solleveld & Kapittelduinen ter inzage

Afbeelding Westduinpark Wapendal Duinbos

Definitieve Beheerplannen bijzondere natuurwaarden Westduinpark & Wapendal en Solleveld & Kapittelduinen liggen ter inzage tot en met 26 november 2018.

RijnlandRoute: 1.100 bezoekers bezochten Romeinse opgraving 'Weerdkampen' langs N206

Bezoekers aan het torenmuseum in Valkenburg bewonderen de Romeinse vondsten

De publieksdagen archeologie RijnlandRoute op opgravingssite de Weerdkampen in Valkenburg (Katwijk) zijn een groot succes geworden. Op 13 en 14 oktober werden 1.100 bezoekers ontvangen.

Nieuwe online toolbox Slim Ruimtegebruik

Verstedelijkingsconferentie

Gedeputeerde Adri Bom-Lemstra heeft het Actieplan Woningbouw gepresenteerd, met daarin een toolbox. Deze biedt diverse regelingen en expertise om Slim Ruimtegebruik verder in praktijk te brengen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.