Nieuwsbrief 11 april 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 11 april 2019

Wij werken aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een aantrekkelijke leefomgeving en de best bereikbare provincie. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

Waterbus best gewaardeerde openbaar vervoer van Nederland

Waterbus nieuwsbrief

Reizigers zijn zeer tevreden als ze met de veerdiensten van Waterbus worden vervoerd. Ze waardeerden deze vorm van openbaar vervoer vorig jaar opnieuw met een hoog cijfer, een 8,5.

Stem op de naam voor de tunnelboormachine van de RijnlandRoute

Afbeelding bij naamwedstrijdTunnelboormachine

Leerlingen van basisscholen langs de RijnlandRoute hebben hard nagedacht over een mooie, toepasselijke naam voor de tunnelboormachine (TBM). Nu is de keus aan jou: welke naam krijgt de TBM van de RijnlandRoute?

“Zuid-Holland is de waterprovincie van Nederland”

waterrecreatie

“Zuid-Holland is de waterprovincie van Nederland”. Dat betoogde commissaris van de Koning Jaap Smit tijdens de conferentie ‘De Kracht van Water’ in Maassluis.

Bedrijventerreinen langs A12 in trek

a12

De corridor langs de A12 is aantrekkelijker geworden als vestigingsplaats. De logistieke hotspot is gestegen op de landelijke ranglijst van de 13e naar de 7e plaats in 1 jaar tijd.

RijnlandRoute: Voornemen tot gunning aanpassing N206 Ir. G. Tjalmaweg

RijnlandRoute Tjalmaweg

De provincie is van plan de aanpassing van de N206 Ir. G. Tjalmaweg, het tweede projectdeel van de RijnlandRoute, te gunnen aan Boskalis Nederland.

Als de Randstad overstroomt, bestuurders aan het roer

Afbeelding- aap Smit en Cora van Nieuwenhuizen tijdens symposium

Wat als de Randstad overstroomt? Minister Cora van Nieuwenhuizen en commissaris Jaap Smit werken nauw samen aan waterveiligheid.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.