Nieuwsbrief 22 augustus 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 22 augustus 2019

Deze nieuwsbrief staat in het teken van de presentatie van het Coalitieakkoord en de kandidaat-gedeputeerden. Zij gaan de komende 4 jaar samenwerken aan 'Elke dag beter. Zuid-Holland.'

Coalitie presenteert: Elke dag beter. Zuid-Holland.

coalitieakkoord_1

De nieuwe coalitie van VVD, ChristenUnie en SGP, GroenLinks, PvdA en CDA zet zich de komende 4 jaar in om Zuid-Holland iedere dag beter te maken. Samen met partners en inwoners gaan ze voor een optimale bereikbaarheid, schone energie voor iedereen en versterking van natuur, steden en dorpen. Voor alle nieuwe plannen wil de coalitie €160 miljoen extra uittrekken.

Dit zijn de kandidaat-gedeputeerden

Kandidaat-gedeputeerden

Zij gaan de komende 4 jaar samenwerken aan ‘Elke dag beter. Zuid-Holland.’ Want dat is ons motto van het Coalitieakkoord 2019 – 2023. Provinciale Staten zullen hen begin september installeren. Bekijk hier ook hun portefeuilleverdeling.

Perspresentatie gemist? Bekijk de livestreams!

On air

De perspresentatie was live te volgen via Facebook en Instagram. Kijk terug via de Facebooklink hieronder of via www.instagram.com/mooizuidholland.

Bekijk de video van de perspresentatie

Kandidaat-gedeputeerden video

Wat willen de kandidaat-gedeputeerden verbeteren in Zuid-Holland? Waar worden zij blij van? En wat wordt er anders ten opzichte van de vorige coalitieperiode? Bekijk hun antwoorden in dit filmpje!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.