Nieuwsbrief 12 december 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 12 december 2019

Het gaat goed in Zuid-Holland. Maar het kan altijd nog beter, zeker met alle uitdagingen waarvoor we staan. En daar werken we dagelijks aan, samen met onze partners, van inwoner tot ondernemer. Elke dag beter. Zuid-Holland.

Zuid-Holland gaat voor slimme combinaties in strijd tegen stikstof

Gedeputeerden in gesprek

Gedeputeerde Staten hebben op 10 december de weg naar een gebiedsgerichte aanpak stikstof en Natura 2000 voor Zuid-Holland vastgesteld.

Commissaris van de Koning Smit legt eed af bij minister Knops

Herbeëdiging CdK Jaap Smit

Commissaris van de Koning Jaap Smit is 10 december 2019 opnieuw beëdigd. Minister van Binnenlandse Zaken Raymond Knops nam de eed af.

Neder-Germaanse Limes in opmars naar UNESCO’s Werelderfgoedlijst

Historische dobbelsteen gevonden in Katwijk

Het kabinet heeft besloten om de Neder-Germaanse Limes vanwege zijn grote archeologische betekenis te nomineren voor de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Jan Pieter Lokker waarnemend burgemeester Hoeksche Waard

Jan Pieter Lokker

Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, benoemt met ingang van 23 december 2019 Jan Pieter Lokker tot waarnemend burgemeester van de gemeente Hoeksche Waard. Lokker is 70 jaar, woont in Bodegraven en is lid van het CDA.

Bas Eenhoorn waarnemend burgemeester Vlaardingen

Bas Eenhoorn foto

Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, benoemt met ingang van 13 december 2019 Bas Eenhoorn tot waarnemend burgemeester van de gemeente Vlaardingen. Eenhoorn is 73 jaar, woont in Wassenaar en is lid van de VVD.

Frans Buijserd beëdigd als waarnemend burgemeester Nieuwkoop

Frans Buijserd

Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit, heeft Frans Buijserd beëdigd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Nieuwkoop. Buijserd was al sinds 2007 kroonbenoemd burgemeester van Nieuwkoop.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.