Nieuwsbrief 19 december 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 19 december 2019

Het gaat goed in Zuid-Holland. Maar het kan altijd nog beter, zeker met alle uitdagingen waarvoor we staan. En daar werken we dagelijks aan, samen met onze partners, van inwoner tot ondernemer. Elke dag beter. Zuid-Holland.

Zuid-Holland tekent voor waterkwaliteit

Afbeelding ondertekening overeenkomst ‘Ecologische doelen voor overige wateren’

Gedeputeerde Jeannette Baljeu ondertekende onlangs de overeenkomst ‘Ecologische doelen voor overige wateren’, namens de provincie.

Uitstoot PFAS-verbindingen Chemours verder verlaagd

Uitstoot

De provincie gaat de uitstoot van PFAS-verbindingen via de lucht en het water door Chemours verder naar beneden brengen.

N59: Rijbaanscheiding tussen Hellegatsplein en Schaapsweg

Luchtfoto van Hellegatsdam

De 2 rijbanen van de N59 tussen het Hellegatsplein en de kruising met de Schaapsweg worden van elkaar gescheiden. Dit betekent een belangrijke verbetering van de verkeersveiligheid op de N59. Het streven is om de oplossing voor eind 2022 te realiseren.

12 sollicitanten voor burgemeesterschap Hoeksche Waard

Gemeente hoeksche waard

Voor het burgemeesterschap van Hoeksche Waard hebben 12 kandidaten hun belangstelling kenbaar gemaakt bij Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland. De nieuwe burgemeester zal naar verwachting eind maart 2020 in functie treden.

Financieringstafel Zuid-Holland helpt ondernemers verder met lastige financieringsvragen

financieringstafel

Eind november is de Financieringstafel Zuid-Holland van start gegaan. De financieringstafel heeft als doel om mkb-ondernemers die worstelen met financieringsvraagstukken te ondersteunen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.