Nieuwsbrief 5 december 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 5 december 2019

Het gaat goed in Zuid-Holland. Maar het kan altijd nog beter, zeker met alle uitdagingen waarvoor we staan. En daar werken we dagelijks aan, samen met onze partners, van inwoner tot ondernemer. Elke dag beter. Zuid-Holland.

Rijk en provincies eens over beleidsregels stikstofaanpak

Afbeelding van natuurgebied

Provincies en Rijk zijn het eens over eenduidige beleidsregels voor de vergunningverlening en stikstofaanpak. De beleidsregels zijn aangepast om ze beter te laten aansluiten op de praktijk. Volgende week nemen de 12 provincies een definitief besluit.

Beter Bereikbaar Gouwe: alle mogelijke maatregelen blijven in onderzoek

Gouwe met hefbrug Waddinxveen en auto

De bestuurlijke afstemgroep (BAG) van Beter Bereikbaar Gouwe adviseert alle mogelijke maatregelen in onderzoek te houden om een goed onderbouwde keuze te kunnen maken.

Start nieuwe aanbesteding Waterbus definitief

waterbus

De provincie heeft de aanbesteding voor de Waterbus Rotterdam - Drechtsteden donderdagmiddag definitief opnieuw gestart. De Statenleden gingen akkoord met de plannen van Gedeputeerde Jeannette Baljeu.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.