Nieuwsbrief 11 juli 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 11 juli 2019

Wij werken aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een aantrekkelijke leefomgeving en de best bereikbare provincie. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

N228: inloopavond op 15 juli in Haastrecht

Inloopavond N228

Welke knelpunten kent de N228? En welke maatregelen bieden daarvoor een oplossing? Dat staat centraal op de inloopavond op 15 juli bij Theater Concordia in Haastrecht.

Onderhandelingen in Zuid-Holland zijn van start

gs_2019-2023_foto5_1_1

VVD, CU/SGP, GroenLinks, PvdA en CDA zijn in Zuid-Holland de onderhandelingen gestart. Zij doen dit onder leiding van formateur Jon Hermans-Vloedbeld.

Extra snelheidscontroles binnenvaartschepen op de Gouwe

Afbeelding Waterweg de Gouwe en Amaliabrug

De provincie en de politie voeren de komende tijd meer zichtbare en onzichtbare controles uit op de Gouwe. De controles gelden vooral voor de beroepsvaart.

Zijn alle mensen en machines in 2050 energieleverancier en gebruiker?

Laadpaal elektrische fietsen

Het advies ‘Delta Grid 2050’ brengt in kaart hoe ons energienetwerk er in de toekomst uit kan zien. Gedeputeerde Adri Bom-Lemstra nam het advies op 1 juli in ontvangst.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.