Nieuwsbrief 4 juli 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 4 juli 2019

Wij werken aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een aantrekkelijke leefomgeving en de best bereikbare provincie. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

Informateur adviseert start formatieonderhandelingen met VVD, GroenLinks, CU/SGP, PvdA en CDA

Provinciehuis Zuid-Holland

Informateur Jon Hermans-Vloedbeld en co-informateur Sjoerd Vollebregt adviseren de formatieonderhandelingen te starten met VVD, GroenLinks, CU/SGP, PvdA en CDA.

Zijn alle mensen en machines in 2050 energieleverancier en gebruiker?

41

Het advies ‘Delta Grid 2050’ brengt in kaart hoe ons energienetwerk er in de toekomst uit kan zien. Gedeputeerde Adri Bom-Lemstra nam het advies maandag 1 juli in ontvangst.

Primeur: tunneltechnische installaties RijnlandRoute aangesloten op verkeerscentrale Rhoon

Regelinstallatie

Een primeur in de tunnelwereld: maar liefst 3 jaar voor openstelling zijn de tunneltechnische installaties van de RijnlandRoute aangesloten op de verkeerscentrale in Rhoon.

Integrale aanpak maakt N228 tussen Gouda en Oudewater veiliger

Smiley op de N228

De provincie Zuid-Holland, de gemeenten Krimpenerwaard en Gouda en het comité N228 Veilig! zijn 1 juli 2019 officieel gestart met het veiliger maken van de N228 tussen Gouda en Oudewater.

Bernadetteschool uit Naaldwijk bouwt sterkste zandkasteel en wint Battle of the Beach

Afbeelding-bij-Battle-of-the-Beach

De leerlingen van groep 7a en 7b van RK basisschool 'Bernadette' uit Naaldwijk hebben de Battle of the Beach 2019 in Monster gewonnen.

Plaatsgebonden industrieaanpak binnen EU noodzakelijk

Europese vlag

Het rapport van gedeputeerde Baljeu over het Europese industriebeleid is door het Comité van de Regio’s aangenomen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.