Nieuwsbrief 13 juni 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 13 juni 2019

Wij werken aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een aantrekkelijke leefomgeving en de best bereikbare provincie. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

Hans Wiegel legt functie van informateur Zuid-Holland neer

Provinciehuis

De besprekingen tussen de verschillende partijen die mogelijk een nieuw college van Zuid-Holland zouden kunnen vormen hebben tot nu toe niet geleid tot een resultaat. Hans Wiegel ziet geen mogelijkheden meer voor zijn werk als informateur en legt zijn functie neer. Daarnaast geeft het CDA aan dat het zich terugtrekt uit de lopende coalitiebesprekingen.

Duurzame renovatie provinciehuis gegund aan Kuijpers

Artist Impression renovatie hoofdgebouw provincie Zuid-Holland

Het hoofdgebouw van de provincie Zuid-Holland wordt de komende jaren gerenoveerd en verduurzaamd. Het gebouw vraagt om modernisering en de renovatie moet leiden tot een energieneutraal gebouw. Daarmee geeft het project invulling aan de ambitie van de provincie om al haar gebouwen klimaatneutraal te maken.

Binnenvaartvloot CLINSH compleet met 41 schepen

Schip op de Rijn bij Keulen

Bij het duurzame proefproject voor de binnenvaart CLean INland SHipping (CLINSH) sluiten 6 nieuwe schepen aan. Zuid-Holland is lead partner.

Dag van de Bouw RijnlandRoute afgelast

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw bij de RijnlandRoute is afgelast, vanwege het noodlottige ongeval op de bouwplaats vorige week.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.