Nieuwsbrief 20 juni 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 20 juni 2019

Wij werken aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een aantrekkelijke leefomgeving en de best bereikbare provincie. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

Jon Hermans-Vloedbeld aan de slag als informateur

jon hermans witranden

Jon Hermans-Vloedbeld gaat aan de slag als informateur voor een nieuw te vormen college van Gedeputeerde Staten in Zuid-Holland. Sjoerd Vollebregt zal optreden als co-informateur.

5 sollicitanten voor burgemeesterschap Voorschoten

burgemeester Voorschoten

Voor het burgemeesterschap van Voorschoten hebben 5 kandidaten zich gemeld bij commissaris van de Koning Jaap Smit. De nieuwe burgemeester zal naar verwachting medio oktober 2019 in functie treden.

Bijna 3 miljoen voor restauratie en herbestemming rijksmonumenten

cichoreifabriek ouddorp

Behoud van beleefbaar erfgoed: bijna €3 miljoen aan subsidie voor restauratie en herbestemming rijksmonumenten in Zuid-holland in 2019.

Provincie Zuid-Holland koopt grond aan voor 'Slimme Centrale'

134

In Delft komt een nieuwe verkeerscentrale. Zuid-Holland heeft hiervoor grond aangekocht op het huidige bedrijventerrein Schieoevers-Noord.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.