Nieuwsbrief 27 juni 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 27 juni 2019

Wij werken aan slim ruimtegebruik, innovatieve economie, schone energie, een aantrekkelijke leefomgeving en de best bereikbare provincie. Zo maken we samen Zuid-Holland slimmer, schoner en sterker.

€3,8 miljoen subsidie voor 194 innovatieve mkb’ers Zuid-Holland

innovatief mkb

De provincie Zuid-Holland stelt €3,8 miljoen subsidie beschikbaar aan innoverende mkb-bedrijven. Verdeeld over de verschillende topsectoren in Zuid-Holland hebben 194 ondernemers een subsidie ontvangen voor een zogeheten haalbaarheidsonderzoek.

Groot enthousiasme voor subsidieregeling publieksbereik archeologie Zuid-Holland 2019

Kinderen verrichten opgravingen bij de Limes

De subsidieregeling publieksbereik archeologie verstrekt in 2019 aan 22 projecten subsidie. Het vierde jaar van de subsidieregeling is hiermee wederom een groot succes. De subsidie is erop gericht het publieksbereik van Zuid-Hollandse archeologie te vergroten.

Gezamenlijk aan de slag voor een sterke arbeidsmarkt in Zuid-Holland

Ondertekening Human Capital Akkoord

De provincie slaat samen met de Economic Board Zuid-Holland en 63 andere partners de handen ineen om de Zuid-Hollandse arbeidsmarkt te versterken.

Koning heropent de Lakenhal aan de Leidse trekvaart

Lakenhal opening

Museum De Lakenhal in Leiden is door Zijne Majesteit de Koning, in het bijzijn van commissaris van de Koning Jaap Smit, feestelijk heropend.

De berm komt tot bloei: de eerste maaibeurt

veiligheidsstrook langs weg

De provincie Zuid-Holland doet vanuit het project ‘De berm komt tot bloei’ de eerste grote maaibeurt. Er blijven, waar dat kan, delen staan om ervoor te zorgen dat er voedsel beschikbaar blijft voor insecten.

Hou de vaart in ruimtevaart

Galileo

De sector en de provincie Zuid-Holland onderschrijven de inhoudelijke focus van de Nota Ruimtevaartbeleid, maar constateren een desastreus tekort aan financiële middelen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.