Nieuwsbrief 31 oktober 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 31 oktober 2019

Het gaat goed in Zuid-Holland. Maar het kan altijd nog beter, zeker met alle uitdagingen waarvoor we staan. En daar werken we dagelijks aan, samen met onze partners, van inwoner tot ondernemer. Elke dag beter. Zuid-Holland.

Jij mag het zeggen!

zh_ontmoet_960x320

Want samen maken wij onze provincie elke dag beter. Daarom nodigen wij iedereen uit om met ons te praten over gezamenlijke ambities voor Zuid-Holland. Op 5 en 12 november bijvoorbeeld, tijdens ‘Zuid-Holland Ontmoet!’

Planning werkzaamheden hefbrug Boskoop

N207-boskoop hefbrug

De provincie heeft op basis van informatie van de aannemer een planning kunnen maken om de veiligheid van de hefbrug Boskoop te kunnen garanderen.

Unieke natte natuur van de Korendijkse slikken in ere hersteld

Vogelkijkhut Korendijkse Slikken

Natuurgebied de Korendijkse Slikken is weer open voor bezoekers. De afgelopen maanden zijn de laatste verbeteringen getroffen voor de natuur rond het Haringvliet.

Provincie helpt huurders en huiseigenaren die energie willen besparen of opwekken

Huurder die huis energiezuinig maakt

Schone energie en een fijne, energiezuinige woning moeten bereikbaar zijn voor iedereen. Daarom geeft de provincie inwoners die hun huis duurzaam willen maken een steuntje in de rug.

Duurzaam wonen bereikbaar voor iedereen

Gezin met duurzaam huis

Zuid-Holland wil de verduurzaming van de bestaande bouw en nieuwbouw versnellen. Een goed moment voor bewoners om inspiratie op te doen is de Nationale Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november 2019.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.