Nieuwsbrief 12 september 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 12 september 2019

Het gaat goed in Zuid-Holland. Maar het kan altijd nog beter, zeker met alle uitdagingen waarvoor we in deze provincie staan. En daar werken we aan, samen met alle Zuid-Hollanders. Zodat Zuid-Holland elke dag een stukje beter wordt.

N222: Fietstunnel Lange Broekweg in gebruik genomen

Opening fietstunnel N222

Door de ingebruikname van de fietstunnel onder de Westlandroute N222 is de fietsroute naar De Lier hersteld. Met het nieuwe kruispunt N222/N465/Lange Broekweg is de reconstructie van de N222 voltooid.

Begint de waterstofrevolutie op Goeree-Overflakkee?

Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee wil in 2020 energieneutraal zijn. Daarbij zet het eiland onder andere in op waterstof. De provincie is partner in het waterstofconvenant H2GO. De ontwikkelingen gaan snel.

Testsluiting Maeslantkering: publiek welkom

Keringhuis 2018 LOW RES-74[1]

De Maeslantkering wordt zaterdag 14 september gesloten. Het gaat om de jaarlijkse testsluiting. Publiek is welkom tussen 11.00 en 18.30 uur; er zijn leuke activiteiten voor jong en oud.

Eilandhoppen tijdens Open Monumentendag

Nieuwsbrief Eilandhoppen

Welke kinderen komen eilandhoppen in Zuid-Holland op Open Monumentendag? Bezoek aanstaande zaterdag de ‘Werf vol Plezier’, op de Menheerse Werf in Middelharnis.

De berm komt tot bloei: de tweede maaibeurt

berm

De provincie Zuid-Holland doet vanuit het project ‘De berm komt tot bloei’ de tweede grote maaibeurt. Zuid-Holland beheert haar wegbermen ecologisch.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.