Nieuwsbrief 19 september 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 19 september 2019

Het gaat goed in Zuid-Holland. Maar het kan altijd nog beter, zeker met alle uitdagingen waarvoor we staan. En daar werken we dagelijks aan, samen met onze partners, van inwoner tot ondernemer. Elke dag beter. Zuid-Holland.

Zuid-Hollands bouwconvenant lanceert uitgangspunten voor klimaatadaptief bouwen

Groepsfoto nieuwsbericht

Klimaatadaptief bouwen wordt de nieuwe norm in Zuid-Holland. Regionale overheden, de bouwsector en maatschappelijke organisaties hebben hiervoor uitgangspunten overhandigd aan de Deltacommissaris.

ENERGIIQ investeert in innovatief afrekenplatform voor stroomvoorzieningen

Foto Investering Involtum - foto Rene Zoetemelk

Het Zuid-Hollandse energie-innovatiefonds ENERGIIQ investeert met bestaande aandeelhouders €1 miljoen in Involtum. Dat maakte gedeputeerde Berend Potjer bekend.

‘Ruimtevaart is de nieuwe economie: verdubbel de Nederlandse investering!’

Space Continuum

“Zuid-Holland is naast Toulouse en Bremen één van de belangrijkste ruimtevaartclusters in Europa; dit moeten we koesteren en laten bloeien.” Dat zei commissaris van de Koning Jaap Smit tijdens het evenement ’Space Continuüm’.

N470: Bewonersavond herinrichting rotonde Ruyven

Afbeelding-bij-nieuwsbericht-bewonersavond-N470

De provincie Zuid-Holland informeert de bewoners van Delfgauw tijdens de inloopavond op 24 september over de herinrichting en uitvoering van rotonde Ruyven. Op 14 oktober begint daar het groot onderhoud aan de N470.

Gratis kaartje winnen voor Filmfestival?

Foto IJsvogel

​Deel onze Facebookpost over het Wild Life Film Festival en maak kans op gratis kaartjes voor het festival op 31 oktober. De provincie is partner van het WFFR.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.