Nieuwsbrief 5 september 2019

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 5 september 2019

Zuid‑Holland is een provincie met een rijk geschakeerde bevolking, bruisende cultuur en traditionele waarden. Voor ons gaat het in de politiek over mensen. We staan midden in de samenleving en maken samen met alle betrokkenen Zuid‑Holland beter. Elke dag.

Nieuw college van GS geïnstalleerd

GS

Het college van Gedeputeerde Staten is voor de periode 2019 – 2023 geïnstalleerd. De installatie vond plaats op woensdag 4 september tijdens de vergadering van Provinciale Staten.

Eurovisie Songfestival in 2020 in Zuid-Holland

Ahoy_songfestival

Het Eurovisie Songfestival vindt in 2020 plaats in Rotterdam. De eindstrijd om de locatie voor het grootste live televisiespektakel ter wereld ging tussen de Maassteden Maastricht en Rotterdam.

Zo krijgt u steun voor uw groene buurtinitiatief

Goudasfalt Groenebuurtinitiatief

Werkt u aan de stadstuin, een bijenlint of een ander groen initiatief voor uw buurt? Organiseer uw crowdfunding via platform Voorjebuurt en maak kans op verdubbeling van het opgehaalde bedrag door de provincie Zuid-Holland.

Fiets naar je werk en win leuke prijzen

Love to ride 2019

September is de Fiets naar je Werk-maand van ‘Love to Ride’! Doe mee met dé fietscompetitie van Nederland. Al meer dan 3.000 deelnemers gingen u voor.

Provincie gaat eigen voedselverspilling meten

Zero foodwaste2

Voedselverspilling beperken door het inzetten van een slimme camera? Dat kan! De provincie meet op deze manier wat er dagelijks in de keuken van het bedrijfsrestaurant wordt weggegooid.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.