Nieuwsbrief 10 december 2020

headerbanner_nieuwsbrief_zicht_op_zuid-holland_1
Nieuwsbrief 10 december 2020

Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het laatste en meest relevante nieuws in onze provincie.

Zuid-Holland steekt €6,9 miljoen in het (om)scholen van 3.000 extra IT’ers

De regio zet zich in om binnen 5 jaar 5,5 % extra economische groei voor Nederland te realiseren. Daarom steekt Zuid-Holland nu €6,9 miljoen in het omscholen van 3.000 IT’ers via het subsidieprogramma WE-IT.

10 december 2020

Hollandse Duinen klaar voor officiële status van nationaal park

Hollandse Duinen heeft de officiële status van nationaal park aangevraagd bij het ministerie van LNV. Een belangrijke stap om de ambities van dit nationaal park nieuwe stijl waar te maken.

9 december 2020

Meer slimme verbindingen tussen Leiden, Delft, Den Haag, Rotterdam en Dordrecht

erasmus_rotterdam_1

Uitbreiding van het netwerk is nodig om de bereikbaarheid en leefbaarheid op orde te houden. En om de bouw van 240.000 nieuwe huizen mogelijk te maken en om de universiteitssteden optimaal met elkaar te verbinden.

3 december 2020

Hulp voor verduurzaming klein maatschappelijk vastgoed

abeelschool

De provincie ontvangt een Rijksbijdrage van in totaal €2 miljoen om eigenaren van klein maatschappelijk vastgoed te helpen bij het verduurzamen van hun gebouwen.

8 december 2020

Zuid-Hollands aanbod van cultuur en erfgoed aantrekkelijk voor jong en oud

Jeugdtheaterhuis, Stichting Educatieve Orkest Projecten, Kunstgebouw, Popunie en Erfgoedhuis Zuid-Holland zetten de komende jaren samen met de provincie hun enthousiaste, innovatieve werk voort.

10 december 2020

Zuid-Holland versterkt fieldlabs: €2 miljoen voor testen innovaties Energie & Klimaat

fieldlab_aardwarmte

De provincie investeert €2 miljoen in het vervolg van het Innovatieprogramma Energie en Klimaat, dat uitgevoerd wordt door InnovationQuarter.

9 december 2020

Ruim 6,5 ton voor meer Zuid-Hollandse kwaliteitsjournalistiek

camerajournalistiek

De provincie heeft een subsidieregeling van €664.000 opengesteld om kwaliteitsjournalistiek van Zuid-Hollandse media te stimuleren.

7 december 2020

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op:
, , Linkedin.