Nieuwsbrief 23 januari 2020

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 23 januari 2020

Het gaat goed in Zuid-Holland. Maar het kan altijd nog beter, zeker met alle uitdagingen waarvoor we staan. En daar werken we dagelijks aan, samen met onze partners, van inwoner tot ondernemer. Elke dag beter. Zuid-Holland.

Oeververbindingen Regio Rotterdam: wat vindt u?

Afbeelding van skyline Rotterdam

De Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) is door het project MIRT-verkenning Oeververbindingen Regio Rotterdam gepubliceerd. Daarmee is officieel de zienswijze periode van start gegaan.

6.099 stemmen op Zuid-Hollandse WO2 foto's

Een foto uit de tweede wereldoorlog, met twee jongens die ondergedoken zijn

Voor de campagne WO2 in 100 foto's hebben we meer dan 300 foto's ontvangen uit de Tweede Wereldoorlog. Hieruit is een selectie gemaakt van 50. De Zuid-Hollandse inwoners hebben 25 foto's gekozen, die kans maken om te worden tentoongesteld in de Tweede Kamer eind maart.

Nieuwe generatie duurzame innovaties binnenkort langs wegen Zuid-Holland

Foto van bouwvakkers die langs de N470 bezig zijn met werkzaamheden

Cannassette is de eerste winnaar van de N470 Innovation Challenge die de provincie samen met aannemer Boskalis organiseert. Deze competitie is onderdeel van de duurzame vernieuwing van de provinciale weg N470.

Provinciale kunstcollectie vanaf 26 januari online geveild

Afbeelding van een van de kunstwerken op de veiling

Kunst uit de provinciale collectie thuis aan de muur? Bekijk op www.veilingenvankunst.nl een preview van de kunstwerken die vanaf 26 januari online geveild worden.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.