Nieuwsbrief 5 maart 2020

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 5 maart 2020

Het gaat goed in Zuid-Holland. Maar het kan altijd nog beter, zeker met alle uitdagingen waarvoor we staan. En daar werken we dagelijks aan, samen met onze partners, van inwoner tot ondernemer. Elke dag beter. Zuid-Holland.

Slimme pakketkluizen voor een gezonde leefomgeving

Slimme Pakketkluizen

Busreizigers op Goeree-Overflakkee en in Spijkenisse kunnen voortaan hun postpakketjes af laten leveren en ophalen bij hun halte.

Bestuurders tekenen voor woningbouw op Valkenburg

Ondertekening woningbouw op Valkenburg

De provincie Zuid-Holland, de gemeente Katwijk, de gemeente Wassenaar en het Rijk hebben overeenstemming bereikt over de bouw van minstens 5.000 woningen op Valkenburg in Katwijk.

Uniek fieldlab voor aardwarmte in Rijswijk vandaag van start

Fieldlab voor aardwarmte

Het ‘Rijswijk Centre for Sustainable Geo-energy’ is vandaag geopend. Het centrum is een uniek fieldlab waar aardwarmteprojecten op ware schaal getest kunnen worden.

Minister Wouter Koolmees bezoekt Zuid-Holland rond leven lang ontwikkelen in het mkb

koolmees foto

Minister Koolmees (SZW) werd 3 maart door voorzitter Marja van Bijsterveldt (EBZ) en gedeputeerde Willy de Zoete bijgepraat over leven lang ontwikkelen voor MKB en de Zuid-Hollandse arbeidsmarkt.

Gedeputeerde Baljeu verwerft belangrijk rapporteurschap in Brussel

Jeannette Baljeu

Jeannette Baljeu heeft een belangrijke functie bemachtigd in Europa. Zij is namens alle Europese steden en regio’s benoemd tot industrie-rapporteur van het Comité van de Regio’s.

Commissaris van de Koning opent debatwedstrijd 'Op Weg Naar Het Lagerhuis' in het provinciehuis

Op weg naar het Lagerhuis

Ook dit jaar vormt het provinciehuis weer het decor van de debat- en speechwedstrijd Op Weg Naar Het Lagerhuis, waarbij scholieren van verschillende Zuid-Hollandse middelbare scholen tegen elkaar strijden.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op: en en Linkedin.