Nieuwsbrief 1 oktober 2020

Headerbanner nieuwsbrief Zicht op Zuid-Holland
Nieuwsbrief 1 oktober 2020

Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het laatste en meest relevante nieuws in onze provincie.

Bijna 3 miljoen Europese euro’s voor duurzame wijkwarmte in Zuid-Holland

duurzame-wijkwarmte

Gedeputeerde Potjer feliciteert de 9 Zuid-Hollandse gemeenten die gezamenlijk een Europese subsidie van €2,7 miljoen ontvangen om 10 woonwijken toekomstbestendig te maken.

30 september 2020

Dagje naar Hoekse strand met metro dankzij provincie stap dichterbij

Hoek van Holland - Strandplein

Voor het doortrekken van metrolijn B naar Hoek van Holland is het contract getekend. De provincie levert verspreid over 3 jaar een bijdrage van €15 miljoen aan de gemeente Rotterdam.

24 september 2020

Zakelijk regionaal energieloket geopend in Hoeksche Waard

Opening energieloket

Gedeputeerde Berend Potjer en wethouder Huibert Steen lanceerden het zakelijk Regionaal Energieloket in de Hoeksche Waard. Met de website willen zij het ondernemers makkelijker maken om keuzes te maken bij energiebesparing.

28 september 2020

Fairm winnaar The Green Village Zuid-Holland Challenge

Pitch GreenVillage

Met een overtuigende pitch mag Fairm zich de winnaar noemen van The Green Village Zuid-Holland Challenge. Deze challenge was uitgeschreven voor technische innovaties op het gebied van energietransitie, circulariteit of klimaatadaptatie.

24 september 2020

Oktober: Maand van de ruimtelijke kwaliteit

Beeldmerk Maand van de ruimtelijke kwaliteit

Oktober is de ‘Maand van de Ruimtelijke Kwaliteit’. De provincie vindt het belangrijk dat nieuwe ontwikkelingen aantrekkelijk, toekomstbestendig en functioneel zijn.

29 september 2020

Verduurzaamde en beter toegankelijke rijksmonumenten in Zuid-Holland

Afbeelding-Protestantse-Kerk-te-Kaag

Zuid-Holland verstrekt aan 5 Zuid-Hollandse rijksmonumenten subsidie voor herbestemming ten aanzien van betere toegankelijkheid en verduurzaming.

30 september 2020

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.

Volg de Provincie Zuid-Holland op:
, , Linkedin.