Nieuwsbrief 8 april 2021

Nieuwsbrief 8 april 2021

Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het laatste en meest relevante nieuws in onze provincie.

Meindert Stolk beëdigd tot gedeputeerde

Stolk gaat aan de slag met de portefeuille Economie en Innovatie, Land- en Tuinbouw en Gezond en Veilig.

Reizen met de zekerheid van R-net op de MerwedeLingelijn

Qbuzz heeft de treinen tussen Dordrecht en Geldermalsen een flinke make-over gegeven. Ze hebben nu  nieuwe comfortabele stoelen, USB-aansluitingen, oplaadpunten en snelle wifi.

Help mee en maak Zuid-Holland beweegvriendelijker en recreatiever

De provincie heeft een subsidieregeling van in totaal €2 miljoen voor initiatieven op het gebied van sport en (water)recreatie opengesteld.

7 april 2021

Barendrecht krijgt vanaf oktober waarnemend burgemeester

Jaap Smit, commissaris van de Koning in Zuid-Holland, heeft met de fractievoorzitters van Barendrecht afgesproken dat Barendrecht een waarnemend burgemeester krijgt voor een periode van tenminste 1,5 jaar.

Op weg naar nog meer gerestaureerde Zuid-Hollandse rijksmonumenten

Volgens de rapportage Erfgoedmonitor Zuid-Holland 2020 is de provincie goed op weg naar het streefpercentage van 10% restauratieachterstand bij haar rijksmonumenten. Maar we zijn er nog niet!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.