Nieuwsbrief 25 februari 2021

Nieuwsbrief 25 februari 2021

Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het laatste en meest relevante nieuws in onze provincie.

Samenwerking provincie en ESA ESTEC voor nieuwe R-net halte

Floor Vermeulen en Franco Ongaro (ESA ESTEC) ondertekenen contract voor nieuwe R-net eindhalte bij ESA ESTEC voor buscorridor Leiden - Katwijk - Noordwijk.

23 februari 2021

Provincie opgetogen over geld voor cultuur in Zuid-Hollandse klassen

Provincie Zuid-Holland is verheugd dat er de komende jaren 4,3 miljoen euro van het rijk komt voor cultuur in het onderwijs. Kunstgebouw had namens 32 Zuid-Hollandse gemeenten het plan ‘Cultuureducatie met kwaliteit 2021-2024’ ingediend bij het Fonds voor Cultuurparticipatie dat namens het rijk subsidies geeft. De 32 gemeenten verdubbelen het bedrag. Kunstgebouw is een stichting die basisscholen en gemeenten helpt goede cultuurscholing te bieden.

18 februari 2021

Kijktip: Knooppunt Holland op Omroep West

Op de fiets Zuid-Holland verkennen. 🚲 In Knooppunt Holland neemt Johan Overdevest Joris Linssen mee door Midden-Delfland en het Westland. Een mooie, afwisselende route langs de Schie, door de weilanden en het Westland.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.