Nieuwsbrief 25 maart 2021

Nieuwsbrief 25 maart 2021

Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het laatste en meest relevante nieuws in onze provincie.

Meindert Stolk voorgedragen als gedeputeerde

Stolk zal Adri Bom-Lemstra opvolgen in het College van Gedeputeerde Staten, en aan de slag gaan op de portefeuilles Economie en Innovatie, Land- en Tuinbouw en Gezond en Veilig.

25 maart 2021

Actielijst woningbouw voor de formateurs: bouw mee!

Om de bouw van betaalbare woningen te versnellen heeft de provincie een actielijst gemaakt voor de formateurs. Er moeten in Nederland 1.000.000 betaalbare woningen worden gebouwd, vóór 2030.

24 maart 2021

Gouda’s Steinse Groen nóg groener

Steinse Groen, het recreatiegebied bij Gouda Goverwelle en een belangrijke schakel van een groter natuurgebied, is een stuk groener geworden.

19 maart 2021

Jaaroverzicht van cdK Jaap Smit

“2020, jaar om niet en ook om snel te vergeten.” In het overzicht bespreekt de commissaris thema's als: coronacrisis, de viering van 75 jaar vrijheid en de ontwikkelingen in het sociaal domein.

Onderzoeken naar gebruik van Beaumix langs N206 bij Valkenburg

De provincie laat samen met de omgevingsdienst West-Holland en de gemeente Katwijk onderzoek uitvoeren naar het gebruik van Beaumix door aannemer Boskalis in de N206 (ir. G. Tjalmaweg) bij Valkenburg.

19 maart 2021

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.