Nieuwsbrief 5 mei 2021

Nieuwsbrief 5 mei 2021

Het gaat goed in Zuid-Holland. Maar het kan altijd nog beter, zeker met alle uitdagingen waarvoor we staan. En daar werken we dagelijks aan, samen met onze partners, van inwoner tot ondernemer. Elke dag beter. Zuid-Holland.

Innovatieve plantenbak zorgt voor meer leven in Zuid-Hollands vaarwater

De provincie installeert samen met startup ReefSystems plantenbakken op de kale, stalen damwanden van enkele vaarwegen om zo de biodiversiteit te vergroten.

3 mei 2021

Bevrijdingsdag 2021: kunst in vrijheid

Op Bevrijdingsdag vieren en koesteren we onze vrijheid. In een tijd waarin onze vrijheid de nodige beperkingen kent is kunst voor veel mensen een manier om aan de werkelijkheid te ontsnappen, even vrij te zijn. Door kunst te maken of juist door je erdoor te laten inspireren. In dit jaar, waarin wij gastprovincie zijn voor de 4 en 5 mei viering, is de koppeling tussen vrijheid en kunst dus snel gelegd.

5 mei 2021

Dodenherdenking provincie Zuid-Holland via livestream

De dodenherdenking van de provincie Zuid-Holland op 4 mei wordt live uitgezonden. Net als vorig jaar is een fysieke bijeenkomst niet mogelijk in verband met de coronamaatregelen.

28 april 2021

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie, dan kan dit via interactievemedia@pzh.nl.

Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven. Bent u nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven.