Nieuwsservice onderwerpen

Onderzoekers en ondernemers die zich bezighouden met bijvoorbeeld gezondheid of gewasbescherming kunnen vanaf nu terecht bij de extractenbibliotheek. Deze online bibliotheek stelt een uitgebreide verzameling van plantenextracten beschikbaar voor het onderzoek en vervolgens voor het gebruik voor diverse industrieën.

9 juli 2021

Vanwege het stikstofprobleem is het voor veel initiatieven lastig om een vergunning te krijgen. Als één van de oplossingen heeft Zuid-Holland samen met de andere provincies een stikstofbank ontwikkeld.

9 juli 2021

Met RH2INE (Rhine Hydrogen Integration Network of Excellence) zetten de provincie Zuid-Holland en de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, samen met publieke en private partijen, de eerste stappen op weg naar een emissievrije transportcorridor tussen de havens van Rotterdam en Genua.

8 juli 2021

De nieuwsservice verschijnt maximaal een keer per dag, afhankelijk van de onderwerpen die u heeft geselecteerd en het beschikbare nieuws van de dag.

Deze nieuwsservice is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie? Mail dan naar: interactievemedia@pzh.nl.