Nieuwsservice onderwerpen

De provincie Zuid-Holland voert een jaarlijkse inspectie uit aan de hefbrug in Boskoop op zondag 17 oktober 2021. De brug is tussen 06:00 uur ’s ochtends en 18:00 uur ’s avonds afgesloten voor alle weg- en vaarwegverkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld.

14 oktober 2021

Zuid-Hollandse steden moeten de komende decennia flink groener worden. De provincie start hiervoor samen met partners een Groene Cirkel Groene gezonde stad. De vergroening moet zorgen voor gezondere inwoners, minder hitte en wateroverlast en biodiversiteit.

14 oktober 2021

Zuid-Holland stelt €4,4 miljoen beschikbaar aan 220 innovatieve MKB-bedrijven. De MKB-innovatiestimulering topsectoren (MIT) is een subsidie van provincie en ministerie van Economische Zaken.

14 oktober 2021

De nieuwsservice verschijnt maximaal een keer per dag, afhankelijk van de onderwerpen die u heeft geselecteerd en het beschikbare nieuws van de dag.

Deze nieuwsservice is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie? Mail dan naar: online@pzh.nl.