Nieuwsservice onderwerpen

Waterrecreatie in Zuid-Holland en meer specifiek de recreatiemogelijkheden rondom de Rotte kunnen verder worden versterkt als partners intensief samenwerken.

6 september 2021

Het Bijzonder Provinciaal Landschap Midden-Delfland wordt uitgebreid met 6 locaties. Onder meer het Dakpark A4 in Rotterdam en de Kerkepolder in Schipluiden gaan tot het gebied behoren.

6 september 2021

In Zuid-Holland begint vanaf 7 september een grootschalig onderzoek naar koopgedrag. Dat onderzoek brengt in beeld waar inwoners winkelen, aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties.

6 september 2021

Je elektrische auto opladen kan al bijna overal. Voor gebruikers van een elektrische fiets is het vaak nog zoeken naar een oplaadpunt. Maar er komen er steeds meer bij!

6 september 2021

De nieuwsservice verschijnt maximaal een keer per dag, afhankelijk van de onderwerpen die u heeft geselecteerd en het beschikbare nieuws van de dag.

Deze nieuwsservice is een uitgave van de afdeling Communicatie van de provincie Zuid-Holland. Wilt u contact met de redactie? Mail dan naar: interactievemedia@pzh.nl.