Symposium Professioneel Opdrachtgeverschap
Provincie Zuid-Holland presenteert: Een boekje open doen over opdrachtgeverschap – spelen met de complexiteit van ons vak.

1. Symposium Professioneel Opdrachtgeverschap

19 maart 2020 | 12.00-18.00 | Arminiuskerk, Rotterdam

Provincie Zuid-Holland presenteert: Professioneel opdrachtgeverschap in de praktijk. Een gesprek over het vak tussen professionals.

Ben jij ambtelijk opdrachtgever binnen jouw overheidsorganisatie? Wil je geïnspireerd worden door ervaringen van opdrachtgevers uit het hele land? En lever je graag een bijdrage aan het verbeteren van opdrachtgeverschap binnen de overheid door je eigen inzichten over het vak te delen? Dan zien we je graag op het symposium Professioneel Opdrachtgeverschap!

Professioneel opdrachtgeverschap hoort bij de werkwijze van moderne overheidsorganisaties die opgavegericht willen werken en sturen. In de afgelopen jaren hebben we ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan met het vak opdrachtgeverschap. Tijd om eens op te halen wat we hebben geleerd in de praktijk.

Door middel van inspirerende workshops en prikkelende stellingen delen we onze succes- en faalverhalen en blikken we vooruit naar de toekomst. De opbrengst van de dag bundelen we ter plekke en stellen we ter beschikking aan alle genodigden, zodat je er in je eigen praktijk mee verder kunt. We sluiten het symposium af met een netwerkborrel.

Begin 2020 sturen we het definitieve programma in een officiële uitnodiging. Meld je aan voor het symposium. Ken jij collega-opdrachtgevers die dit symposium niet willen missen? Stuur de uitnodiging dan gerust door!

Heb je vragen over het symposium? Stuur dan een mailtje naar .

2. Programma

Op dit moment is het programma nog niet compleet. In aanloop naar het Symposium maken wij het programma hieronder bekend. Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven.

3. Contactgegevens

Heeft u vragen of bent u verhinderd voor het symposium, neem contact op met Sanne Kruyff:

4. Routebeschrijving Armenius Kerk Rotterdam

Adres:
Museumpark 3
3015 CB Rotterdam

https://arminius.nu/contact/