N464 Poeldijkseweg: weekendafsluitingen in februari (update)

Gepubliceerd op 13 februari 2017De provincie Zuid-Holland voert in samenwerking met de gemeente Den Haag werkzaamheden uit om de ontsluiting van Villapark Uithofslaan tussen Poeldijk en Den Haag te verbeteren. Vanwege onvoorziene problemen bij de technische uitwerking zijn deze werkzaamheden in november 2016 uitgesteld. Vanwege de winterse weersomstandigheden is een extra weekendafsluiting noodzakelijk.

Werkzaamheden

Naast het realiseren van de aansluiting Adriana van Roonlaan op de N464, worden de fietspaden langs de Poeldijkseweg verbreed. De Poeldijkseweg wordt opnieuw geasfalteerd vanaf de Haasjesheulbrug (over de Wennetjessloot) tot de inrit van Condor City.

Afsluitingen

De aannemer realiseert het werk aan het kruispunt in 2 weekendafsluitingen in 2017. De afsluitingen zijn gepland op de volgende data:

  • EXTRA: vrijdag 17 februari van 20:00 uur tot maandag 20 februari 06:00 uur

• vrijdag 24 februari van 20.00 uur tot maandag 27 februari 06.00 uur

Tijdens deze weekenden is de N464 ter hoogte van het kruispunt afgesloten. Al het verkeer, inclusief fietsverkeer wordt met borden omgeleid. Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is enige hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Volg VerkeerZH op Twitter